Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Berat Kandili kırılan kalpleri onarmak için bir fırsattır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN’DEN HASTA VE YAŞLILARA KANDİL ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, hasta ve yaşlıları unutmadı, Berat Kandili münasebetiyle onları tek tek ziyaret ederek gönüllerini aldı.  Adalet ve Kalkınma Partisi Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdalen, Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi görmekte olan hastaları ziyaret ederek, Berat Kandillerini tebrik etti.

 

KANDİL TEBRİĞİ

Her türlü güzellikte olduğu gibi sağlığın değerinin de kaybedildiğinde gerçek manada anlaşılabildiğini belirten İl Başkanı Nuh Dağdelen, tüm hastalarla yakından ilgilenerek, onlara şifa dileklerini iletti.  Mübarek Berat Kandili gecesinden lâyıkla istifade edebilmek için nefis muhasebesi ve vicdani sorgulamanın önemine değinen Başkan Nuh Dağdelen; Berat Kandilinin tüm İslam alemine tefekkür etme, kendimizi sorgulama, dargınlıkları ortadan kaldırma fırsatı sunduğunu ifade etti.

 

HASTA VE YAŞLILARA ZİYARET

Ramazan ikliminin güzel havasının esmeye başladığı şu günlerde hasta ve yaşlı ziyaretlerini aksatmadan sürdüren Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Rabbim rahmet, bereket, af ve mağfiret kapılarını biz kullarına sonuna kadar her zaman açıyor. Yeter ki bizler o mübarek kapılardan geçmesini bilelim. Bu günlerin en kıymetli yanı, kuşkusuz hasta yataklarında şifa bulmayı bekleyenler ile yaşlılarımızın dualarında buluşabilmektir. Bu vesileyle cümle Müslümanların, Yüce Milletimizin ve Kırıkkaleli hemşehrilerimin Berat Kandilini tebrik ediyorum” diye konuştu.  Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen’in ziyaretinden memnunluk duyduklarını ifade eden Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavileri süren hastalar, hayır dualarını ilettiler.  Başkan Dağdelen’e İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İl Kadın Kolları Başkanı Esma Ünal da eşlik ettiler.

HABER MERKEZİ

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x