Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Eski Türkiye artıklarını sandığa gömülecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için E imza Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç Ak Parti Kırıkkale il Başkanlığını gelerek 27. Dönem Milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptı. Gerekli evrakları İl Başkanı Nuh Dağdelen’e teslim eden Kırıkkale Milletvekili aday adayı Aykul “Bu seçimde de anketler gösteriyor ki Kırıkkale önümüzdeki seçimde yeni bir rekor kırarak Eski Türkiye artıklarını sandığa gömecek ve değişimden dönüşümden yana tavrını yine ortaya net bir şekilde koyacaktır” diye konuştu.

 

KIRIKKALE’Yİ HİZMET İÇİN

 

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, milletvekilliği seçimi ile ilgili tarihlerin belli olduğunu belirterek, “AK Parti Genel Merkezimizin belirlemiş olduğu tarihten itibaren partimize müracaatlar başladı AK Parti’ye gönül vermiş Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile beraber bu kutsal davaya hizmet etmek isteyen arkadaşlarımız, Kırıkkale ve memleketine hizmet etmek isteyen arkadaşlarımız aday adaylığı ile partimize müracaatlarını yapıyorlar. Milletvekili aday adayı Orhan Kılıç’ın Kırıkkale’ye hizmet etmek için adaylık ile müracaatını siz değerli dostlarımızın huzurunda alıyoruz. Orhan Kılıç değerli bir kardeşimizdir. İşinde başarılı ve Türkiye’de e-imza işini ilk başlatan ve devam ettiren bu davaya gönül veren kardeşlerimizden birisidir. Daha öncede bu davaya hizmet ediyordu. Kısmet ve nasip olursa şartlar doğrultusunda hizmet etmeye devam edecek” ifadesini kullandı.

 

ÖMRÜM BOYUNCA YENİLİKLERİN PEŞİNDE KOŞTUM

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Orhan Kılıç “Bugün, benim için son derece kıymetli bir gündür. Değerli hemşerilerim ben, ömrü boyunca yeniliklerin peşinde koşmuş ve bugün ülkemizin gerek özel gerek kamu birçok milli kurumuna, dijital milli güvenlik hizmeti geliştirip sunan bir iş adamı kardeşinizim. Ayrıca Ticaret Odalarında ve İş Derneklerinde sektörümüzdeki diğer meslektaşlarımızın da teveccühleri ile meslek komitelerinde ve yönetim kurullarında görevler alarak, devlet ile ticaretin, siyaset ile iş dünyasının, mevzuat ile uygulamanın eş güdümlü yapılanması için, elimden geleni Ülkemize sunmaya çalıştım. Sivil toplum çalışmalarıyla milletimizle temasımızı hep sıcak tuttuk, zor günlerinde yanında olduk. Düğünlerinde, cenazelerinde, sevinçlerinde, hüzünlerinde her duyguyu birlikte paylaştık. Zaman içinde başarılı meslek hayatımız bizi daha yüksek noktalara iterken biz tersine küçüldük ve köklerimizi unutmadık. Doğduğumuz yerleri unutmadık”.

 

KIRIKKALE YİNE BİR REKOR KIRACAKTIR

“AK Parti davasının kurucu lideri ve Türkiye Cumhuriyetinin halkın oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, yıllarca seçim zaferleri ile milletle kucaklaştırdığı bir mirasın, ilk ve belki de tarihinin en önemli sınavına giriyoruz. Kırıkkale’miz 2002’den beri milletin partisine sahip çıkmış, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de rekor bir destekle milletin adamını reis-i cumhur yaparak bu adalet ve kalkınma davasına sahip çıkmıştır. Bu seçimde de anketler gösteriyor ki Kırıkkale önümüzdeki seçimde yeni bir rekor kırarak Eski Türkiye artıklarını sandığa gömecek ve değişimden dönüşümden yana tavrını yine ortaya net bir şekilde koyacaktır. Ben de bugün milletvekili aday adaylığımı açıkladım” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x