Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi Tamamlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından akademik ve idari personelimize yönelik düzenlenen TS EN ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi, üç günlük eğitimin ardından sona erdi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Eğitimin kapanış programına Kalite Koordinatörü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Eğitmeni Erkan Dişli, Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Adem Pehlivanlı ile akademik ve idari personeller katıldı.

Merkezi Derslikler binasında gerçekleşen eğitimin açılış ve kapanış konuşmasını Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Başalan yaptı. Konuşmalarına Eğitimci Erkan Dişli’ye teşekkür ederek başlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Başalan, “Ben uluslararası prestijli bir derginin editörlüğünü yapıyorum. Her gelen makalenin telif hakkı ve yazar sözleşmesine bakıyorum. Açık erişim kaynaklarımız var: yayınlar, tezler, kitaplar, projeler, dergiler…Bu bile bir bilginin ne kadar muhafaza edileceğini ve açık erişimin hukuki sonuçlar doğuracağını gösteriyor. Hocamız, bu değerli bilgileri sizlere anlatmıştır. Bu 3 günlük eğitimin çok değerli olduğunu ve hepinizin birimlerine giderken üzerinize düşen görevleri ve ödevleri almış olduğunuzu umut ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim, hocamıza da şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Kapanış programı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan’ın, Eğitimci Erkan Dişli’ye hediye vermesi ile sona erdi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu