Gündem

Bir İnsanlık Dramıyla Karşı Karşıyayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İsrail ve Filistin arasında devam eden savaşa dikkat çekti.

HABER: TAHİR ERDEM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kırıkkale’deki temasları sonrasında düzenlenen basın toplantısında;

“Bir insanlık dramı ile karşı karşıyayız. İsrail ve Filistin arasındaki adına savaş denen süreç, maalesef hepimizi bütün dünyayı üzüyor. Ben uluslararası bu işle görevli mekanizmaların bir an önce devreye girerek, bu dramı sonlandırması temennisinde bulunuyorum. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu konuda adaletli hakemlik denilen müessese ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak üstümüze düşeni yapıyoruz. İnşallah bu konu ile görevli uluslararası kuruluşlar da bir an önce vazifelerini yaparlar. Barışı tesis etmekle görevli başta Birleşmiş Milletler olmak üzere bu yapıların sürece bir an önce müdahil olmalarını ve gerekli adımları atmalarını temenni ediyorum” dedi.

Bakan Tekin Kırıkkale temaslarında beraberinde Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ile birlikte Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığına da ziyarette bulunarak İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve teşkilat yöneticileriyle bir araya geldi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu