Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Bir kamyon esrar ele geçirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ankara karayolunda düzenlenen operasyonda sunta yüklü kamyonette 904 kilogram esrar ele geçirildi. Bir kişi gözaltına alındı.

İHBAR SONUÇ VERDİ
Edinilen bilgilere göre, bir istihbaratı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden Batı illerine yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, Kırıkkale-Ankara karayolu üzerinde bir aracı takibe aldı. Bir süre aracı takip eden polis ekipleri, sunta yüklü kamyonette 904 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

YOĞUN ÇALIŞMALAR MEYVESİNİ VERDİ
Emniyet Müdürlüğünde basın toplantısı düzenleyen Vali Ali Kolat, KOM ve İstihbarat Şubesinin düzenlediği ortak operasyonda Kırıkkale-Ankara karayolu üzerinde sunta yüklü kamyonet içerisine gizlenmiş 904 kilogram esrar maddesinin ele geçirildiğini ve olayla ilgili bir şüphelinin gözaltına alındığını söyledi.  Olayla ilgili bir şüphelinin gözaltına alındığını ifade eden Kolat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinin 2013 yılında 2,5 tona yakın uyuşturucu madde ve 800 bin civarında kaçak sigara ele geçirdiğini aktardı. Kolat, “Uyuşturucu madde güneydoğudaki bir ilden yüklenip batıdaki bir ile götürülüyordu. Emniyetimizin yoğun çalışması meyvesini verdi. Birçok insan zehirlenmekten kurtarıldı. Emeği geçenlere teşekkür etti.” dedi.

2013’TE 2,5 TON ESRAR YAKALANMIŞTI
Uyuşturucu maddenin Güneydoğu’daki bir ilden yüklenip batıdaki bir ile götürüldüğünü kaydeden Kolat, KOM ekiplerinin 2013 yılında 2,5 tona yakın uyuşturucu madde ve 800 bin civarında kaçak sigara ele geçirdiğini sözlerine ekledi. Yapılan basın toplantısında yeni göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, müdür yardımcıları ve şube müdürleri de hazır bulundu. (Haber71 Gazetesi Haber Merkezi)

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu