Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Belediye borçlarından kurtulacak’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP’liler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü basın mensuplarıyla bir araya geldikleri yemekte kutladılar. Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Şubat ayının ilk haftasında projelerin açıklanacağı dev bir organizasyonun düzenleneceğini söyledi.

 

 

‘TEK BİR GÜNÜNÜZ OLMAMASI GEREK’
Derya Balık Restoranında yerel ve ulusal basın kuruluşları çalışanlarıyla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Pekdoğan, gazetecilerin kamuoyunu aydınlatmak için fedakarca çalıştıklarını ifade ederek, “Sizin gününüz tek bir gün olmaması gerek. Bu vesileyle bu özel gününüzü kutluyorum. Bizde devlet memurluğu yaptık, basın her ne kadar kendine çalıyormuş gibi görünse de basında çalışanların bizden hiçbir farkının olmadığı görüyorum. Her dönemde insanların kazandıkları ilkeler vardır. Bu dönem daha ilkel ve güzel bir şekilde yolumuza devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

‘PROJELERİ ŞUBAT’IN İLK HAFTASINDA AÇIKLAYACAĞIM’

Pekdoğan gazetecileri tebrikinin ardından, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Belediyenin borç batağında olduğunu ifade eden Pekdoğan, bu borçların kapatılması konusunda oluşturulacak sistemin alt yapısını tamamladıklarını kaydetti. Pekdoğan, “Şubat Ayı’nın ilk haftasında büyük bir organizasyonla projelerimizi açıklayacağız. 3 boyutlu sinevizyon gösterisi ile projelerimizi, hizmet sistemimizi ve yatırımlarımızı kamuoyuna açıklayacağız. Kısacası belediyeciliğimizde nasıl bir Kırıkkale oluşturacağımızı tanıtacağız” dedi.

‘YAPABİLECEĞİMİZ PROJELERİ ÜRETTİK’

Pekdoğan bu güne kadar proje konusunda hiçbir açıklama yapmadığını ifade ederek, “Organizasyonumuza diğer parti yöneticileri ve adaylarını da davet edeceğiz. Projelerimizin yanı sıra borçları nasıl ödeyeceğimizi de herkese anlatacağız. Yapabileceğimiz, hayata geçireceğimiz projeler ürettik ve bunları açıklayacağız. Sırf seçim malzemesi olsun diye vaatlerde bulunmayacağız” şeklinde konuştu.

‘MÜLTECİLERE BİZ EL UZATIYORUZ’

Pekdoğan seçim çalışmalarının odak noktasının partililerden daha çok Kırıkkale halkı olduğunu ifade ederek, “Yerel gündemin öne çıkması Türkiye gündeminden kaynaklanıyor. 3 ay önce yaptığımız toplantılarla şimdi ki yaptığımız toplantılarda çok büyük farklar var. Biz Kırıkkale’de kendimizi sağlam bir aday olarak görüyoruz. Olduğumuz yerde bulunduk, bulunduğumuz yerde de yürüyoruz. Başkasının gölgesinde gezen adamın gölgesi olmaz. 77 gün sonra hepimiz göreceğiz. Ben onların yapmış olduğu ankete inanmıyorum. 2 bin 160 kişi civarında mülteci vatandaş Kırıkkale’de yaşıyor. Mülteciler bize oy verecek, zenginlerin yanlarında değiller bizlerin yanında olacaklar. Çünkü zenginler el uzatmıyor biz onlara el uzatıyoruz’’ dedi.

‘MHP İKTİDARINA İHTİYAÇ VAR’

İl Başkanı Göçer ise adayın açıklanmasından itibaren geçen süre içerisinde mahalle komitelerinin oluşturulması adına yoğun çaba sarf ettiklerini ve bu adımı başarıyla atlattıklarını ifade etti. Hem merkezde hem de ilçe ve beldelerde başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarının altını çizen Göçer, “MHP’nin iktidara gelmesi gerekmektedir. 1 aydır gündemi meşgul eden, yolsuzluk dağ gibi büyümekte bu sorunların çözümü ise MHP’nin iktidarı ile olacaktır. Sonrada ‘bize komplo yaptılar’ diyorlar. Bir eve 7 tane para sayma makineleri giriyorsa demek ki o eve çok para giriyor ve orada paylaşıyorlar demektir. Cemaati suçlayarak bu işten kurtulmaya çalışıyorlar. Erdoğan Bayraktar istifa ederken, ‘İmar konularıyla ilgili yetkileri Başbakan verdi, ben istifa ediyorsam kendiside istifa etsin’ dedi. Bu bakanlar 9 gün sonra görevlerinden alındılar” diye konuştu

‘BUNLARLA ÖVÜNÜLÜR MÜ?’

MYK üyesi Halil Öztürk ise yolsuzluk ve rüşvet operasyonu konusunda “Bakanlar adına yapılan fezleke adalet bakanlığına ulaştı ve adalet bakanlığı inceliyor. ‘Yasaklar’ dediler yasaklarla ilgili ne yaptılar. Türk’üm demek yasak oldu. Andımızı kaldırdılar. TC yasaklandı. Türk kavramı insanların belleğinden çıkarılmak isteniyor. Bebek katili Abdullah Öcalan ile Türkiye Devleti görüşmeye başladı. Birde yoksulluk var. Etrafımıza baktığımız zaman insanlarımızın yoksulluk içerisinde hayatlarını sürdürmeye çalıştığını görüyoruz. Işıklarda durduğumuz zaman bir çocuk geliyor. Mendil satmaya çalışıyor. Annesinin babasının ve ya kendisinin geçimini sağlamak için çalışıyorlar. Geçen gün bir şehit babasının ne halde olduğunu gördük, delik ayakkabısını kapatmaya çalışıyordu. Kırıkkale’de Ankara’da herkes yaptıkları yardımlarla övünüyor. Yolsuzlukla mücadele eden bir hükümet bunlarla övünülür mü” şeklinde konuştu.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
8 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
fatih can
fatih can
17 Ocak 2014 11:38

yorumumu yayınlarmısınız lütfen sayın Mencet

hasan ali kaldırım
hasan ali kaldırım
13 Ocak 2014 11:46

Sayın pekdoğan siz kırıkkalede belediye başkanlığı yapmış birisiniz.. nekadar borç bıraktığınızı bizlere söylermisiniz? ona göre borçları nasıl ödeyeceğinize bakalım…

abdurahim bekeç
Reply to  hasan ali kaldırım
14 Ocak 2014 10:03

kırıkkale belediyesiyesinin sayın pekdoğan görevi bıraktığı zaman toplam borcu 100 trilyon du.gelmiş geçmiş tüm başkanların borcu dahil bu borca gelmiş geçmiş tüm başkanların borcu dahil.peki iktidar partisinin başkanı veli hoca ne kadar yaptı bu borcu?borç yapmışta arsa arazi mi almış?yatırım mı yapmış?ya da personeline maaş öderken mi borçlanmış?ya da ne yapmış olabilir sence?

sinan
sinan
Reply to  hasan ali kaldırım
17 Ocak 2014 00:40

hasan alı kaldırım ısımlı kardesım mustafa pekdogan 88 trılyon borc ve kasada nakıt 632 mılyarla kırıkkale beledıysenı devrettı ve hıc bır bankaya ıller bankasına borcu yoktu suanda ıse 678 trılyon borcu var ve sadece tasla yetınmıs park yapmıs bı ılde yasıyoruz mustafa pekdogan halı yaptı ekmek fırınını yaptı kapalı semnt pazarlarnı yaptı galerıcıler sıtesını yaptı kultur parkını yaptı otobus getırdı arıtma tesısını kurdu ve buna benzer bır cok hızmet yaptı ve buna gelelım sadece tas dosedı makronun yerını sattı otelın yerını sattı termınalı sattı dahada bu halk hala akp dıyorsa benım dıycek sozumde yok lafımda bu halka mustahaktır demekten baska bısey dmeıyorum kardesım

fatih can
fatih can
Reply to  hasan ali kaldırım
17 Ocak 2014 09:07

Kaldırım kardeş onu veli korkmaz a sor ve ekle
*ne kadar borçla aldı ne kadar borç yaptı
*otobüsler noldu?
*ekmek fırını noldu?
*kültür park noldu?
*Alpaslan Türkeş bulvarına noldu?
*Makro market le ne karşılığı anlaşıldı?
*Kırıkkale spor a noldu?
*İşçilerin maaşını neden ödemedin hala?

sor bakalım da öğren de sonrada buraya yaz,bizde öğrenelim…

Başa dön tuşu