Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Birçok sorunla mücadele ettik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı A. Yücel Karabacak, 2022-2023 yılı sendikal ve saha çalışmalarında birçok sorunla mücadele ettiklerini söyledi.

HABER: YAKUP ÖZCAN 

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı A. Yücel Karabacak, 2022-2023 yılı değerlendirerek, yönetimine teşekkür etti.  Başkan Karabacak, 2022-2023 yılı sendikal ve saha çalışmalarında birçok sorunla mücadele ettiklerini söyleyerek,

“Mesleki ve ekonomik bu problemleri eğitim çalışanlarının beklentisi ve menfaatleri doğrultusunda mevcut şartlarda en iyi şekilde çözüme ulaştırmak için büyük bir gayret sarfederken emeğimizi esirgemedik.

Zor bir yıldı. Ve biz biliyorduk ki bu zorlukları inanarak, çalışarak aşabilir ve hatta daha güçlü yolumuza devam edebilirdik. Öyle de oldu. İnanıyoruz ki ilkeli ve kararlı sendikacılığın adresi Türk Eğitim-sen bundan sonra da eğitim çalışanlarının umudu ve Türkiye’ nin sendikası olmaya devam edecektir.

Şubemiz yönetim kurulu adına başta ilçe, üniversite ve iş yeri temsilcilerimiz ile kadın kollarımız olmak üzere 1703 üyemize teşekkür ediyoruz. Tüm eğitim çalışanları için dürüstlük ve çalışmaktan taviz vermeden hep birlikte yürümeye devam ediyoruz” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu