Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Bireyleri kapsayan politikalar oluşturulmalı

Kırıkkale İYİ Parti Hukuk işlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Zümrüt Savaş, tarafından parti konferans salonunda tüm Kırıkkalelilere "Aile içi ve Kadına Şiddetle mücadele" konulu konferans düzenlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İYİ Parti Hukuk işlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Zümrüt Savaş, tarafından parti konferans salonunda tüm Kırıkkalelilere “Aile içi ve Kadına Şiddetle mücadele” konulu konferans düzenlendi.

YOĞUN KATILIM

Yoğun katılımın olduğu konferansta Kırıkkaleliler, kadına şiddet ve aile içi şiddet kapsamında ulusal ve uluslararası yasal mevzuat hakkında bilgilendirildi. Konferansta aile içi şiddet mağdurlarının korunma mekanizmalarının güçlendirilmesi, kadınların sosyo ekonomik imkanlarının geliştirilmesi, şiddetin sebeplerinin araştırılması ve analiz edilmesi, mağdurların korunması gibi konular üzerinde sunum ve müzakereler yapıldı.Savaş, burada yaptığı konuşmada sağlıklı aile yapısının toplum açısından önemine değinerek sosyal politikalarda aile için şiddet konusunun üzerinde önemle durulması gerektiğini vurguladı.Türkiye’de bu konuda yapılan çalışmalardan bahseden Savaş, aile çatısı altındaki bütün bireyleri kapsayan politikaların oluşturulmasının temel hassasiyetlerinden olduğunu kaydetti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x