GündemKeskinKırıkkaleManşet

Birliğimiz ve huzurumuz daim olsun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediyesi tarafından il protokolüne iftar yemeği verildi. Yemeği Vali Ali Kolat ve il protokolü katıldı. Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım iftarda yaptığı programda birlik vurgusu yaparak “Rabbim birliğimizi ve huzurumuzu ilelebet daim eylesin” ifadesini kullandı.

 

VALİ KOLAT YEMEK DAĞITTI

Keskin Belediyesi tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen iftar yemeği önceki gün yapıldı. Keskin Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar programına; Vali Ali Kolat’ın yanı sıra, Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Genel meclis üyesi Ekmel Cönger davetliler ve vatandaşlar katıldı. İftar öncesinde; Vali Ali Kolat ve beraberindekiler, iftar düzenlendiği alanda bulunan masalarını tek tek dolaşarak, vatandaşlara “Hayırlı Ramazanlar” diledi. Vali Kolat, iftar yemeğinin dağıtıldığı noktaları da ziyaret ederek iftara katılan davetlilere iftara yemeğini kendisi dağıttı. İftar yemeğinin ardından İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu, iftar programına teşrif eden davetlilere teşekkür etti ve iftar duası yaptı.

 

HUZUR ATMOSFERİ

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Keskin belediye Başkanı dede Yıldırım birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yıldırım konuşmasında “Böyle günlerin birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğini her fırsatta ifade ediyoruz. Müslüman coğrafyasının dağınık olduğu bu dönemde dünyaya hep birlikte birlik ve beraberlik mesajları vermeliyiz. Memleketimizde huzur ve manevi atmosferi bol bir Ramazan geçiriyoruz. Rabbim birliğimizi ve huzurumuzu ilelebet daim eylesin. İnancımız ve değerlerimizle birlikte yaşamayı bizlere nasip etsin. Ayrıca bu mübarek akşamda Keskin’imize teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim” ifadesini kullandı. İftar sonrasında Vali Kolat ve beraberindeki heyet, İl Genel Meclisi Üyesi Ekmel Cönger ve ailesini ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet ettiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu