Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bahşılı

Bişkinin aracını kurşunlayanlar gözaltına alındı

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde aracı kurşunlanan Halil İbrahim Bişkin’e yönelik olayı gerçekleştiren 2 şüpheli yakalandı. Seçimden bir gün önce yapılan saldırıda MHP adayı Bişkin, herhangi bir yara almadan kurtulmuştu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde aracı kurşunlanan Halil İbrahim Bişkin’e yönelik olayı gerçekleştiren 2 şüpheli yakalandı. Seçimden bir gün önce yapılan saldırıda MHP adayı Bişkin, herhangi bir yara almadan kurtulmuştu.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçiminden bir gün önce aracı kurşunlanan MHP Belediye Başkan Adayı ve şuanda halkın seçimiyle belediye başkanı olan Halil İbrahim Bişkin’in olayıyla ilgili şüpheliler yakalandı. Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede bulunan kamera görüntülerini inceledi. Tanık beyanları doğrultusunda da bölgedeki olaya karıştığı iki araç tespit edildi. Olay anında kendilerinin orada olduklarını ikrar ettikleri anlaşılan H.İ.A ve O.Y isimli şüpheliler gözaltına alındı.

biskinin-aracini-kursunlayanlar-yakalandi.jpg

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Konu hakkında Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ 31.03.2024 günü saat 00.25 sıralarında Bahşılı İlçemiz Topal Dede mevkiinde meydana gelen Mala Zarar Verme ve Silahlı Tehdit olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde yapılan çalışmalarımız kapsamında; Belediye Başkan Adayı olan Halil İbrahim BİŞKİN ve beraberindekilerin olayı gerçekleştiren şahısların kullandığı marka, model ve plakası alınamayan 2 farklı araca dair beyanları üzerine ekiplerimizce çalışma yapılmıştır. Bölgede bulunan kamera görüntüleri incelenmiş, alınan tanık beyanları doğrultusunda olay yerinde bulunan 2 araç tespit edilmiş ve ifadelerinden kendilerinin de orada olduklarını ikrar ettikleri anlaşılan H.İ.A. ve O.Y. isimli şüpheliler Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, “Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesine yer verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x