Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıKırıkkaleSiyaset

Halil İbrahim Bişkin, Bahşılı’dan aday adaylığını açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı eski Belediye Başkanlarından Halil İbrahim Bişkin, 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde aday olabilmek için MHP’den aday adaylık başvurusunu yaptı. Kalabalık bir grupla MHP İl Başkanlığına ziyarette bulunan MHP’li aday adayı Bişkin, “Gönüllerimiz bir, davamız Bahşılı” diye konuştu.

MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

2004 yerel seçimlerinde Bahşili Belediye Başkanı seçilen ve iki dönem Bahşılı belediye başkanlığı yapan, eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına başladı. MHP’den Bahşılı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını tamamlayan Bişkin, MHP Kırıkkale İl Başkanlığına ziyarette bulundu. Kalabalık bir grupla il başkanlığını ziyaret eden MHP Bahşılı Belediye Başkan Aday Adayı Halil İbrahim Bişkin, İl Başkanı Murat Abalı ile bir süre görüştü. İl Başkanı Abalı, Bişkin’e çalışmalarında başarılar diledi.

GÖNÜLLERİMİZ BİR

MHP’li aday adayı Bişkin “Aday adaylığımız Bahşılımıza, hemşehrilerimize, hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu gün itibariyle MHP Bahşılı İlçe Başkanlığımıza hemşehrilerimizle birlikte MHP Bahşılı Belediye Başkan Aday Adaylığımız için ziyarette bulunduk. Akabinde hemşehrilerimizle MHP Kırıkkale İl Başkanlığımıza başvurumuzu yaptık. Öncelikle birliğimiz beraberliğimize güç veren Bahşılılı hemşehrilerimize çok teşekkür ederim. Yanımızda belirli sebeplerden ötürü bulunamayan katılamayan hemşehrilerimize de verdikleri manevi güç için çok teşekkür ederim. Gönüllerimiz bir, davamız Bahşılı” diye konuştu. Bişkin 2019 yerel seçimlerinde de MHP’den Bahşili Belediye Başkan adayı olmuştu.
Haber: Tahir Erdem

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu