Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Bizde varız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkan Dr. Müzeyyen Özhavzalı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kırıkkale Valisi M.İlker Haktankaçmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özhavzalı “Ülkemizin zor günler yaşadığı ve bunu Cumhurbaşkanımız, Devletimiz ve Aziz Milletimizin başarı ile atlattığı bu süreçte bir Sivil Toplum Kurumu olarak bizde diyoruz ki çalışma seferberliğinde kadınlar olarak bizde varız” diye konuştu.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ
Vali M.İlker Haktankaçmaz, Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Dr.Müzeyyen Özhavzalı, yönetim kurulu üyeleri Doç. Dr. Nursel Aşan Baydemir ve İffet Beşik’i makamında ağırladı. Dernek yöneticileriyle bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, bu günlerdeki Ülkemizin bulunduğu durumda özellikle STKlara önemli görevler düştüğünü, toplumun bilinçlenmesi ve birlikteliği için Valilik olarak her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi. Vali Haktankaçmaz, Kırıkkale’nin proje üreten ve Kırıkkale Üniversitesi akademik personelinden oluşan Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneğini’nin aynı zamanda Üniversite-Kırıkkale arasında bir köprü ve kaynaştırma görevini üstlendiğini belirtti. Haktankaçmaz “Kadın Dayanışma ve Destekleme derneği yönetimine ve üyelerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Biz de Valilik olarak her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.

2 YENİ PROJEMİZ VAR
Ziyarette Dernek Başkanı Özhavzalı “Kuruluşundan beri 2 Kalkınma Ajansı, 1 Bakanlık Projesi gerçekleştiren Derneğimiz Ülkemiz için, Türkiyemiz için bir STK olarak her türlü göreve hazırız. Biz de Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği olarak bu Çalışma seferberliğinde varız ve bu kapsamda hazırlık çalışmalarını yaptığımız 2 yeni Projemiz var. Derneğimize kuruluşundan beri destek veren Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Üniversitesi ve tüm kurumlara tüm kadınlar adına  çok teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x