Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kesintiler vatandaşı bezdirdi!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kesintiler vatandaşı bezdirdi!
Kırıkkale’de sık sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları adeta çileden çıkardı.

GÜNLÜK YAŞAM DURMA NOKTASINA GELDİ
Kesilen ve saatlerce gelmeyen elektrikler yüzünden soğuk kış günlerde vatandaşlar ısınma konusunda büyük sorunlar yaşamaya başladı. Aylardan bu yana yaşanan elektrik kesintilerinin son günlerde artış göstermesi, vatandaşların tepkisini çekince son zamanlarda il genelinde benzer konuyla ilgili gelen şikayetlerin artması da dikkat çekti. Şehir merkezinin bazı bölümlerinde kesilip bazı bölümlerinde kesilmemesi, ayrıca Tepebaşı Mahallesinde günlerden bu yana yaşanan kesintiler günlük yaşamı adeta durma noktasına getirdi.

ALLAH’A HAVALE EDİYORUZ
Vatandaşlar elektrik kesintileri yüzünden elektronik eşyalarının zarar gördüğünü belirterek, kış mevsimi olması itibariyle elektrikle çalışan kalorifer kazanlarının durmasının da ayrı bir sıkıntıyı beraberinde getirdiğini ifade ettiler. Vatandaşlar, “Soğuk kış günlerde bizleri elektriksiz bırakan, şikayetlerimizi dahi dinlemeyenleri Allah’a havale ediyoruz.” diyerek  hayatın her alanında kullanılan elektriğin kesilmesinin günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini kaydettiler.Vatandaşlar yaşanan bu aksaklıkların yanında fatura ödemelerindeki gecikmenin hemen ardından görevlilerin gelip elektriklerini kesmelerinin hiç aksamamasına ise anlam veremediklerini beyan ettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x