Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

“Bonzai içen gençliğe rahmet okuyacağız”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, hizmet binalarının bulunduğu caddeye, “Ocaklara giden gençler hor görülürse Bonzai içen gençliğe rahmet okuyacağız” yazılı pankartı astı. 

Uyuşturucu kullanma yaşı 11’e düştü

Konu hakkında yapılan açıklamada ise, “Bu ömür gelici ve geçicidir.Toplumu muzu ahtapot gibi sarmış, uyuşturu tacirlerinin göz diktiği evlatlarımız yavaş yavaş eriyip gitmekte.Türkiye’de ki uyuşturucu kullanma yaşı maalesef 11’e kadar düştü.Bunun sebepleri arasında aile, sosyal bağlar, ve maneviyattan uzak bir ruh daralmasının neticesidir.Bu konu ile alakalı çok  çeşitli çalışmalar var ancak yetersiz kalıyoruz nedense?

“Uyuşturucuya hayır” diyecekler

STK’larla tek bir vücud olup, bu konudan müzdarip olan ailelere ve gençlere yarar sağlayacak eğitim seminerleri , spor, gezi gibi özellikle gençliğe cazip gelecek çalışmalar yapmamız gerekmekte.Bizler de Alperen Ocakları olarak okulların açılmasına bir gün kala lise çağında ki gençlerimizi uyuşturucuya alıştıran arkadaşlardan ve bu maddeyi  kullanan kişilerden uzak durup kendilerini milli ve manevi konuların üzerinde durmalarını sağlayacak vakıflarımıza ve derneklerimize çağımak için ocak binamızın olduğu caddeye pankart astık. Gelecek Ekim ayının başında uyuşturucuya hayır adlı programımız olacaktır” denildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu