2019 Belediye SeçimleriSiyaset

Bozdemir müracaatını yaptı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçiminde Ak Parti’den Kırıkkale Milletvekili adayı olan Bayram Salim Bozdemir Kırıkkale Belediye Başkanı aday adaylığı için müracaatını Ak Parti Genel Merkezine yaptı.

GÖREVİNDEN İSTİFA ETMİŞTİ

Ak Parti’de belediye başkanlığı müracaatları süreci devam ediyor. Daha önce 12 Kasım olarak belirlenen son müracaat tarihi 16 Kasım’a kadar uzatılırken, Ak Parti’deki hareketlilik devam ediyor. 31 Mart tarihinde yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde aday adayı olmak için Milli Savunma Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanlığı görevinden geçtiğimiz günlerde istifa eden Bayram Salim Bozdemir Kırıkkale Belediye Başkanı aday adaylığı için Ak Parti Genel Merkezine müracaatını yaptı. Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bozdemir, Ak Parti’den 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçiminde ikinci sıra adayı olmuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
musa er
musa er
3 Aralık 2018 15:21

Kul plan yaparken, kader ona gülümsermiş…
akrabalık bir yere kadar, olmayınca olmuyor 😀
neyse bu şartlarda daire başkanlığıda iyi

musa er
musa er
3 Aralık 2018 15:20

akrabalık bır yee kadar, olmayınca olmuyor 😀

Batuhan
Batuhan
13 Kasım 2018 00:59

Atom karınca, alacağını aldı. Olan size oldu. Anlaşılan sizin de batacak bir miktar daha paranız var.

Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
12 Kasım 2018 19:12

Sayın Sıtkı Bey; ?Vekil Adayı Oldunuz Olmadı, şimdi Belediye Reisligine Adaysınız yine olmayacak, siz en iyisi Kaletepe Mahallesi Muhtar adayı olunuz. Saygılar.

Başa dön tuşu
4
0
Would love your thoughts, please comment.x