Manşet

Bu Ayıp Ahmet Önal İle Birlikte Son Buldu

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale’de gultensiz gıda tüketme zorunluluğu olan hemşehrilerimizi unutmadı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale’de gultensiz gıda tüketme zorunluluğu olan hemşehrilerimizi unutmadı.

BİR ÇOK GÜNEME GETİRMİŞTİK
Haber71.net olarak Kırıkkale’de yaşayan çölyak hastalarının sıkıntılarını dile getirmemize rağmen hiç siyasinin gündemine girmeyi başaramayan çölyak hastaları çok şükür Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın gündemine girdi ve Önal 9 Mayıs Dünya Çölyak Hastaları gününde çölyaklıları unutmadı.Bir çok il ve ilçe belediyesinin çölyak hastalarına destek olurken bugüne kadar Kırıkkale Belediyesinin hiç bir desteği olmamıştı.Artık Kırıkkale Belediyesi’de Çölyak hastalarının yanında bu ayıp artık Başkan Ahmet Önal ile son buldu.

KIRIKKALE BELEDİYESİDE DESTEK VERİYOR ARTIK
Kırıkkale’de glutensiz gıda tüketme zorunluluğu olan vatandaşları ziyaret eden Başkan Önal, çölyak hastalarına hazırlanan hediye paketlerini evlerinde hediye etti.Konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Ahmet Önal; “9 Mayıs #DünyaÇölyakGünü’nün çölyak hastalığına farkındalık oluşturmak amacıyla şehrimizde ki Çölyak hastası çocuklarımızı evlerinde ziyaret edip destek paketlerimizden hediye ettik. Özel beslenmeye ihtiyaç duyan komşularımızın yaşam kalitesini artıracak çalışmalarımızı artıracağız. KırıkkaleBizimEvimiz” ifadelerine yer verdi.Başkan Önal’ın başlattığı bu hareket Kırıkkale halkı tarafından övgüyle karşılanırken, hemşehrilerinden Başkan Önal’a tebrik mesajları yağdı.

Bir 2 kişi görseli olabilirBir 3 kişi ve gülümseyen insanlar görseli olabilir
Bir 2 kişi görseli olabilir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
5 1 vote
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Nafi Şerbetcioğlu
Nafi Şerbetcioğlu
10 Mayıs 2024 13:28

CHP herkes için var.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x