GündemKırıkkaleManşet

Bu çığlığa kulak verin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sokak hayvanlarının toplanarak kısırlaştırıldıktan sonra tekrar bırakılmamasından ve barınakta büyük hayvanların küçük hayvanlara zarar vermesinden dolayı hayvan severler Kırıkkale Belediyesinden şikayetçi.

 

BAŞKAN VE YETKİLİLER İLGİLENMİYOR

Kırıkkale Belediyesi tarafından toplanan sokak hayvanlarının kısırlaştırıldıktan sonra tekrar sokaklara bırakılmaması ve toplanan tüm sokak hayvanlarının Kırıkkale Belediyesi Hayvan Barınağındaki aynı bölümde tutularak büyük hayvanların küçük hayvanlara zarar vermesinden dolayı hayvan severler Kırıkkale Belediyesinden şikayetçi. Konu hakkında Kırıkkale Belediyesine sözlü ve yazılı dilekçe ile başvuruda bulunan hayvan severler, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ve yetkililerin konu ile ilgilenmediğini söylediler.

 

HİÇBİR ÇALIŞMA YOK

Kırıkkale Belediyesine yapılan yazılı ve sözlü şikayetlerden sonuç alamayan hayvan severler, Kırıkkale Valiliğine de dilekçe göndererek hayvanların kısırlaştırıldıktan sonra tekrar aynı yere bırakılmasını ve hayvanların zarar görmemesi için yeni bir alan yapılmasını istediler. Yapılan yazılı ve sözlü şikayetlerin sonucunda herhangi bir işlem yapılmamasından şikayetçi olan hayvan severler, çığlıklarına kulak verilmesini istediler. Hayvan severler ayrıca, şikayetlerin ardından Kırıkkale Belediyesinin çalışma yaptıklarına dair fotoğraf gösterdiklerini fakat hiçbir çalışmanın olmadığının da altını çizdiler.

Özel Haber

Burak CAN

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu