GündemManşet

Bu kalp seni unutur mu?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kent Gazetesi, Kalehaber Gazetesi ve Mavi Dünya Gazetesi imtiyaz sahipleri, İçişleri Bakanlığı müşterek kararnamesi ile Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanan Kırıkkale İl Jandarma Komutanı J. Alb. İsa Çakmak’a ziyarette bulundular.

 

GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı görevi süresince yaptığı çalışmalarla ve özelikle 15 Temmuz gecesinde ki duruşu ile tüm Kırıkkaleliler tarafından taktir toplayan ve gönüllerde taht kuran Albay İsa Çakmak, 22 Temmuz 2017 tarihli ve 30131 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan İçişleri Bakanlığı müşterek kararnamesi ile Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanmıştı. Kent Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, Kalehaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercihan Çakmak ve Mavi Dünya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Gökkaya, Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanan Albay İsa Çakmak’ı ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x