Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Bu şehrin kaderini değiştirmek için çalışacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tüfekçi, “Eğitim her şeyin başı. Bir şehrin kaderini değiştirmek eğitim ile başlar. Bu şehrin kaderini değiştirmek için hep birlikte güzel ve farklı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.”

HEP BİRLİKTE GÜZEL VE FARKLI ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Okul/Kurum Yöneticileri Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi başkanlığında Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda bu yıl gerçekleşmiş ve gerçekleşecek olan çalışmalar ve “Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale” Projesi hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, “Eğitim her şeyin başı. Bir şehrin kaderini değiştirmek eğitim ile başlar. Bu şehrin kaderini değiştirmek için hep birlikte güzel ve farklı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Siz değerli yöneticilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize güveniyorum. Tüm eğitim camiamıza, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize 2018-2019 Eğitim – Öğretim Yılının hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini diliyorum.” dedi. Toplantı, müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin kendi birimleri hakkında bilgi vermesi ve katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından, iyi dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x