Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bu yol hepimiz için hayırlı bir yol

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Kavlak;
Bu yol hepimiz için hayırlı bir yol
CHP Kırıkkale Milletvekili Ziya Kavlak, CHP’nin bu dönem en az bir milletvekili çıkaracağını belirterek. “Kırıkkale’de CHP’nin makus kaderini, yeneceğiz” dedi. Kavlak, bu yol inşallah hepimiz için hayırlı bir yoldur” şeklinde konuştu.
 
En az bir milletvekili çıkartacağız
Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili aday adayı Ziya Kavlak, parti önünde mini miting yaptı. Partililerle birlikte davul zurna eşliğinde parti önüne gelen Kavlak öncelikle aday adayı olduğunu ilan ederek Cumhuriyet Halk Partisinin yıllardır Kırıkkale’den Milletvekili çıkartamadığını belirterek, bu sefer CHP’nin en az bir milletvekili çıkartacağını söyledi.
Partinin kapıları daima açık kaldı
Ziya Kavlak, seçim minibüsünün önünden yaptığı konuşmada öncelikle il başkanlığı dönemine işaret ederek 4 yıl boyunca partinin kapılarının daima açık tutuğunu belirterek partiye bir minibüs kazandırdığını söyledi. Şimdi ise Milletvekili aday adayı olarak partililerin karşısına çıktığını belirten Kavlak CHP’nin yıllardır Kırıkkale’de Milletvekili çıkartamadığını nasip olursa bu dönem en az bir Milletvekili çıkartacağını söyledi. Kavlak “Milletvekili seçilirsem nasıl Milletvekilliği yapılırmış onu göstereceğim” dedi.
Makus kaderi değiştireceğiz
Kavlak, konuşmasının devamında  “İnsanlar hayatlarında para biriktirir, tapu biriktirir. Ben bu günde bu kadar insanı biriktirdiğimi, bu kadar hatır gönül sayıldığını ilk defa görüyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu yolda beraberiz. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Bu yol inşallah hepimiz için hayırlı bir yol olur. Cumhuriyet Halk Patisi 2002’den bu zamana kadar hep milletvekili çıkarma özlemi duydu. Alnımızın akıyla çıktığımız bu yolda ben inanıyorum ki en az bir milletvekili çıkaracağız. Kırıkkale’nin bu makus kaderini, tarihini yeneceğiz.’’dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu