GündemKırıkkaleManşetSpor

Buna da şükür…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ETKİSİZ OYNAYAN TEMSİLCİMİZ TM KIRIKKALESPOR SABRİ’NİN ATTIĞI GOLLE 1 PUANA RAZI OLSU
 
Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta şampiyonluğun en büyük iki adayı olan Türk Metal Kırıkkalespor ile Yozgatspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada etkisiz bir oyun sergileyen Türk Metal Kırıkklaspor, 40’ıncı dakikada Yozgatsporlu Babacar’ın atığı gole 85’inci dakikada Sabri’nin attığı golle cevap verdi. Karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.
 
ORTA ALANDA MÜCADELE
Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grupta zirve yarısı yapan iki takımın karşılaşmasında iki takımda ilk dakikalarda kontrolü oyunu tercih etti. İki takımda orta sahada üstünlüğü eli geçirmek için kıran kirana mücadele ettiler. Konuk Yozgatspor kanatlardan getirdiği toplarla etkili olurken, maçın 12 dakikasında Metin’in sert şutu üst direğe çarparak auta gitti. Üstündeki baskıyı atlatan TM Kırıkkalespor, ilk 15’inci dakikadan sonra etkili oldu.
 
42’DE BABACAR ATTI
30’uncu dakikada Uğur, Ömer’in ortasında ön direkte topa iyi vuramayınca Kırıkkalespor mutlak bir golü kaçırmış oldu. 38’inci dakikada Serdar orta sahada aldığı topla ceza sahasına girdi kaleci Aykut ile karşı karşıya kaldı fakat vuruşu yandan auta gitti. İlk yarının son bölümünde etkili olan Yozgatspor maçın 42’nci dakikasında golü buldu. Onur’un ceza sahası dışına çıkarttığı topa sert vuran Babacar topu filelere gönderdi ilk devrede başka pozisyon olmayınca devre konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 
İKİNCİ YARIDA BASKILI OYNADIK
İkinci yarıya rakibine karşı daha hırslı bir şekilde başlayan temsilcimiz 47’nci dakikada Orhan Gazi Kelçe’nin cezasahasına kestiği topa Ömer Sunar’a attığı pas önünde kaldı. Yerden sert ve düzgün şut çeken Sunar’ın topu auta gitti. Dakikalar 50’yi gösterdiğinde rakip oyunculardan Metin şimşeklerin kalecisi Kürşat ile karşı karşıya kaldı. Rakibe gol fırsatı vermeyen Kürşat, güzel bir kurtarış yaparak mutlak golü engellemiş oldu.
 
POZİSYONLARI İYİ DEĞERLENDİREMEDİK
Maçın son dakikalarına doğru Bashkim ve Serdar ile pozisyon arayışı içerisine giren şimşekler, sol kanattan kaptan Uğur Kütük’ün ortalarını iyi şekilde değerlendiremedi. Maçın 83’nci dakikasında Yozgatspor 1959’dan Ali Yakup rakibine yaptığı hareketten dolayı ikinci sarı kartını görerek, takımını 10 kişi bıraktı. Maçın son anlarındaki fırsatları değerlendirmeye çalışan şimşekler, 85’nci dakikada cezasahası dışından kullanılan serbest vuruş sonrası topla buluşan Sabri Gümüşsoy rakip fileyi havalandırarak maçta eşitliği sağladı. 6 dakika uzatmaların oynandığı müsabakada başka gol olmayında 1-1 sona erdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu