Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSon DakikaSpor

Bunlar da Gayri Resmi Çıktı!!!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

‘Borçları sileceğiz’ ve kulübü refaha kavuşturacağız’ diye göreve gelen, gazetelerin baş sayfalarında günlerce yer edinen yeni yönetim borç işini rafa kaldırdı. MKE Kırıkkalespor’a gelir getirmesi için verilen otoparklar gayri resmi şekilde başka şahıslara kiralandı.

OTOPARK BAŞKA ŞAHSA KİRALANDI!!!
‘Taraftarımız, spor kamuoyu ve Kırıkkaleliler şampiyonluk beklemiyor, Kırıkkalespor’u borçlarından kurtarılmasını istiyor’ söylemiyle yola çıkan Metin Karakuş başkanlığındaki yeni yönetim, borç konusunu rafa kaldırdı. Eski kulüp başkanı Cesur Cebeci’yi her platformda eleştiren yönetim üyeleri, ‘Gelirler kiraya verilir mi’ söylemlerinde bulunmuş ve otoparkların işletmesini devralacaklarını ifade etmişlerdi. Ancak MKE Kırıkkalespor yönetimi bu konuda gayri resmi yolu izleyerek otopark işletmesini başka şahıslara kiraladı. Aylar geçmesine rağmen borçlar konusunda gelişme kat edemeyen, gayri resmi yol izleyerek kulübün gelirlerini kiralayan yönetimin, elde edilen kaynakları nasıl ve nereye harcadığı konusunda da şüpheler oluştu.

‘YOLSUZLUK MU VAR?’

Yönetimin ‘Kimsenin 5 kuruş alacağı yok’ söylemleri büyük destek uyandırmıştı. Ancak o günden bu güne kulübün içine kapanmış görünümü ve gayri resmi yol izlemesi ‘Yolsuzluk mu var?’ düşüncesini uyandırdı. İlk günlerde kulübü borçlandıranlara yönelik, ‘Astık, kestik’ söylemlerde bulunan yönetimin, borçlar konusunda suskun görünümü şüpheleri daha da güçlendiriyor. Taraftarlar, spor kamuoyu ve Kırıkkaleliler yönetimden gelirlerin miktarı, borçların durumu ve gayri resmi uygulamalar konusunda açıklama bekliyor. Bölgesel Amatör Lig için fazlasıyla geliri olan MKE Kırıkkalespor’da, futbolcuların da alacakları olduğu iddia edildi. (Devamı Gelecek…)

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Murat
27 Aralık 2013 20:00

Kaynak var mı kardeşim kaynak? Neye göre bu adamlar yolsuzluk yaptı kanıt koy ortaya öyle karalama çalışması yapmayın hemen.Sağ sola sataşıp prim yapmaya çalışacağınıza biraz haberci zihniyetinizi değişirin.

Başa dön tuşu