GündemManşetSpor

“Bürokratlarla yürüyoruz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından “Bürokratlarla Yürüyoruz” etkinliği düzenlendi.

BU YILKİ SON ETKİNLİK YAPILDI
17 Ağustos Stadyumu’unda gerçekleştirilen programda konuşan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, bakanlığın yürüyüşün ve hareketli yaşamın yerleşmesi için 2014 yılını “Hareketli Yaşam Yılı” ilan ettiğini hatırlatarak, bu yılın son “Bürokratlarla Yürüyoruz” etkinliğini gerçekleştirdiklerini söyledi.

”SAĞLIKLI YAŞAMI ÖZENDİRMEK İSTİYORUZ”
Tüm yurtta olduğu gibi 2014 yılı itibariyle kentte “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında birçok etkinlikler düzenlediklerini belirten Güngüneş, “Kentteki etkinliklerimizi başarılı bir şekilde tamamladık. Sağlıklı yaşamı özendirmek ve sağlıklı yaşamı bir hayat tarzı olarak benimsetmek amacımız oldu. Yıl boyunca düzenlediğimiz etkinliklerimize destek veren ve görev alan herkese teşekkür ederim” dedi.

KURUM MÜDÜRLERİ KATILDI
Yürüyüşe, Vali Ali Kolat, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ile çok sayıda kurum müdürü katıldı.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu