Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Burukluk Ve Umut

 CHP Kırıkkale Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada 8 Mart'ta buruk ve  bir o kadar da umutlu girdiklerini dile getirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada 8 Mart’ta buruk ve  bir o kadar da umutlu girdiklerini dile getirdi.

Kızık Açıklamasında

Bu sene 8 Mart’ta hem bir burukluk hem de büyük bir umut var.Üzgünüz çünkü “sesimi duyan var mı?” diye seslenirken enkaz altında yaşamını kaybeden canların yüreğimizde acısı var. Umutluyuz çünkü beceriksiz ve liyakatsiz kadrolar tarafından yönetilen ülkemizin kaderini değiştirecek olan örgütlü gücümüz ve kararlılığımız var.

Buradan ülkemizin bütün kadınlarına çağrı yapıyoruz:

Ayağa kalkın!

Gelin! Halil İbrahim sofrasına birlikte oturalım.

Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, hakkın, hukukun ve adaletin sağlandığı, hepimizin eşit, hepimizin tok, hepimizin güvende, hepimizin özgür olduğu bir düzen kurmak için geliyoruz.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun! Birlikte Başaracağız”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x