Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Büyük Birlik Partisi’nin Adayı Fatih Önder

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale Belediye Başkanı Adayını açıkladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale il başkanlığından yapılan açıklamada Merkez İlçe Başkanı Fatih Önder‘in Büyük Birlik Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olduğu bildirildi. Fatih Önder 1974 Keskin Cankurtaran Köyü doğumlu. Kırıkkale Cumhuriyet Lisesi mezunu. Kırıkkale’de ikamet ediyor. İş hayatında Arçelik yetkili beyaz eşya servisi ve Kafeterya-Restoran işletmeciliği yapıyor. Evli ve 3 çocuk babası olan Fatih Önder, Küçük yaştan itibaren ticaretle meşgul olduğu için şehri ve seçmeni yakinen tanıyor.

Kırıkkale’de bazı ilçelerde ciddi altyapısı bulunan ve belediye başkan adayı gösteren Büyük Birlik Partisi her fırsatta kendisini seçimin sürprizi Büyük Birlik Partisi olacaktır diye lanse ediyor. Büyük Birlik Partisi Kırıkkale İl başkanı Hamza Beğdeş yaptığı açıklamada: “Kırıkkale’de 6 ay içinde teşkilatımızı kurduk. 4500’ü aşkın üyeye ulaştık. Birçok belediye başkanlığında adaylarımızı açıkladık. Seçimin sürprizi Büyük Birlik Partisi olacak. Oyumuzu kat be kat artıracağımıza inanıyoruz. Kırıkkale halkından dua ve desteklerini bekliyoruz. Kırıkkale’mize Alperence dokunuşun zamanı geldi. Büyük Birlik Partisi olarak denenmemiş bir partiyiz. Vatandaşlarımızın desteklerini esirgemelerini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x