GenelSpor

Her zaman ki gibi yine Recep Uzelli destek oldu

Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü Başkanı Şeref Akbal takımın maddi sorunlarını çözmek için çalışmalarını devam ettiriyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü Başkanı Şeref Akbal takımın maddi sorunlarını çözmek için çalışmalarını devam ettiriyor.

Şeref Akbal Kırıkkale’nin tanınmış hayırsever işadamı Recep Uzelli  ile  Ankara’da görüşme yaparak takım formasını hediye etti.

Whatsapp Image 2024 02 05 At 18.03.27

Kırıkkale’nün ekonomik manada acil maddi desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Şeref Akbal bu sorunu açtıkları durumda takımı ligde üst sıralara çıkartmaya gayret göstereceklerini söyledi.

Ziyaretten memnun kalan iş adamı Recep Uzelli ise Kırıkkale’nin bir değeri olan ortak sevinci, ortak hüznü ortak heyecanı olan Kırıkkale gücü Futbol Spor Kulübü için destek olacağını maddi katkı sağlayacağını ifade etti. Kırıkkalegücü şu an Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1. grupta mücadele veriyor .19 puanla 9. sırada yer alıyor. Maddi imkansızlıklara rağmen geçtiğimiz hafta yeni Hoca transferi yapan Kırıkkalegücü Kırıkkale’ye galibiyetler getirmek için   futbolu ile sahada  ,  ekonomik piyasada  ise destek arayışını sürdürüyor.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x