Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

C Deyip Gittiler

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği aday adaylığı müracaatında Kırıkkale'de şu ana kadar tüm partilerde 70 civarında aday adayı müracaatta bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği aday adaylığı müracaatında Kırıkkale’de şu ana kadar tüm partilerde 70 civarında aday adayı müracaatta bulundu.

C DEDİLER GİTTİLER

Parti müracaatları sırasında ve sonrasında verdikleri beyanatlarla Kırıkkale’ye hizmetler getireceklerini vaad eden siyasilerin bir kısmı adeta “ci der gibi ” ortadan kayboldular. Partilerinde müracaat sırasında  il başkanları ve yönetim kuruluna açıklama yaptıktan sonra seçim  yokmuş gibi kabuğuna çekilen aday adaylarına partiler ve seçmen tepki koyuyor.

YARISI TANINMIYOR

İşin garibi bazı aday adaylarını parti yöneticileri  bile  tanımıyor. Gözlerden kaybolan Kırıkkale Milletvekili aday adayları siyasetin ruhunu uygun hareket etmedikleri gibi Kırıkkale’nin hayatı değeri olan üç milletvekili kadrosuna talipler.

CİDDİ DEGİLLER

Bu gayri ciddi durum parti teşkilatlarında tepkilere sebep oluyor. Milletvekili aday adaylarının seçim arifesinde  değilmişçesine  ‘Vurdum Duymaz’ tavırları parti üst kademesinde olduğu kadar seçmen nezdinde de eleştirilere sebep oluyor. Bazı milletvekili aday adayları ise gün boyu  kendi sosyal medyalarında poster reklamları yaparak Partisi ve projeleri yerine şahsını tanıtmaya ağırlık veriyor. Kamuoyu ve partiler bu tür isimleri göstermelik ve ileride siyasi gelecek rantı, siyasi makam hesabı için yatırım yaptıklarını ifade ediyorlar.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x