Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Çakmaklı İyi Parti İl Başkanlığına Aday

İYİ Parti İl Başkan adaylarından Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı, kongre öncesi teşkilat mensupları ile biraraya geldi. Çakmaklı güçlü, dinamik ve liyakatlı bir liste ile seçime gireceklerini kaydetti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti İl Başkan adaylarından Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı, kongre öncesi teşkilat mensupları ile biraraya geldi. Çakmaklı güçlü, dinamik ve liyakatlı bir liste ile seçime gireceklerini kaydetti.

Çakmaklı İyi Parti İl Başkanlığına Aday - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriBAŞKANLIĞA TALİBİZ

İl Başkanı Bülent Altınışık, Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran, ie başkanları ve teşkilat yöneticileri ile EYPARK’da buluşan Çakmaklı, partililere seslendi. 24 Aralık’ta yapılacak olan il kongresinde başkanlığa aday olduğunu yineleyen Çakmaklı “Yeni güçlü dinamik ve liyakatlı listemiz ile il başkanlığına talibiz. Hedefimiz güçlü bir teşkilat yapısı ile partimizi ilimizde zirveye taşımaktır. Bizler buna inandık azmettik. Allah’ın izniyle başaracağız.” dedi.

HER KESİMİ KUCAKLAYACAĞIZ

“Kongrenin kaybedeni olmayacak kazanını iyi parti olacaktır.” diyen Çakmaklı “Her kesimi kucaklayan, istişare zeminine dayalı teşkilat esaslı bir yol izleyeceğiz. İl başkanlığı nasip olursa yapılacak genel ve yerel seçimlerde kiminle veya kimlerle kazanacaksak onlarla yürüyeceğiz. Şimdiye kadar kimseye herhangi bir yere adaylık sözü vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz. Şimdiye kadar kirli pazarlıklar içine girmedik girmeyeceğiz. Bizim hedefimiz dürüst adil ve ahlaklı bir siyaset.” ifadelerini kullandı.

EMRİ MİLLETTEN ALIRIZ

Çakmaklı “Genel başkanımızdan aldığımız güçle kimseden emir almadık almayacağız. Kimse biat etmedik etmeyeceğiz. Emri milletten alacağız biatıda sadece alemlerin Rabbi Allah’a yapacağız . İçinde bulunduğumuz sıkıntılı durumda  son çıkış iyi partidir. Bozuk giden bu düzene hep beraber dur diyeceğiz ve iyi partiyi iktidar yapacağız.” şeklinde konuştu. İl Başkanı Altınışık’da Çakmaklı ile birlikte 3 aday olduğunu belirterek hepsine başarılar diledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x