GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Çalışanların 1 Mayıs hazırlığı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Petrol-İş, KESK`e bağlı Eğitim Sen, SES, BEŞ, Türkiye Emekliler Derneği, DİSK`e bağlı Tüm Emekliler Sendikası’na bağlı işçiler, 1 Mayıs Cuma günü saat 14.00`te Cumhuriyet Meydanı`nda buluşacak.
 
İNSANCA YAŞAMAK
Yapılacak eyleme tüm halkın ve emek örgütlerinin katılımı için çağrı yapıldı. Petrol-İş Kırıkkale Şubesi`nde bir araya gelen sendika temsilcileri,  insanca yaşama ve insanca çalışma koşulları için, taşeronlaşmaya, kölece yaşama koşullarına, sendikasızlaştırmaya, iş kazalarına, yokluğa, yoksulluğa dur demek için 2015 1 Mayıs`ının emekçi sınıflara yeni olanaklar sunduğunu, katılımı çoğaltmanın, tüm emekçilere ulaşmanın ertelenemez bir görev olduğu söylendi.
 
ÇALIŞMALAR YAPILDI
Üç yıldır Emek ve Demokrasi Güçleri tarafından Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı`nda yapılan I Mayıs`ın bu yıl daha görkemli ve katılımın yüksek olması için tüm çalışmaların yapıldığı açıklandı. 1 Mayıs Cuma günü Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında yapılacak eyleme Sanatçı Sevinç Eratalay`ın da katılacağı belirtildi.  Eylemde türküler söyleyip, halaylar çekilecek. Sendika temsilcileri vatandaşları destek vermeye, katkı sunmaya çağırdı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu