GündemKırıkkaleManşet

Can nabız yokladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can Başbakan Davutoğlu’nun talimatıyla STK, esnaf ve vatandaşlarla görüşerek son zamanlarda yaşanan olaylarda hükümetin tavrı ve çözüm sürecinin devam edip etmemesi konusunda bilgi aldılar. Kırıkkale halkı operasyonların devam etmesini istedi.
 
ESNAFLARDAN BİLGİ ALDILAR
AK Parti Milletvekili Ramazan Can Başbakan Davutoğlu’nun talimatıyla STK, esnaf, basın kuruluşları ve vatandaşlarla görüşerek son zamanlarda yaşanan olaylarda hükümetin tavrı ve çözüm sürecinin devam edip etmemesi konusunda bilgi aldılar. İlk ziyaretini Zafer Caddesi esnafına yapan Can esnaflarla sohbet ederek, son zamanlarda bölücü terör örgütüne karşı yapılan operasyonları ve çözüm sürecinin devam edip etmemesi konusunda bilgiler aldılar. Esnafların PKK terör örgütünün ortadan tamamen kalkana kadar operasyonların devam etmesi gerektiğini belirttiler.
 
GEREKEN YAPILSIN
Esnaf ziyareti sonrası Vatan İçin Can Verenler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ederek aynı görüşleri onlardan da aldılar. Her iki dernek başkanı, dernek üyeleri ve şehit aileleri ne pahasına olursa olsun PKK terör örgütünün tamamen ortadan kalkması için hükümetin ve askeriyenin ne gerekiyorsa yapması gerektiğini belirttiler.
 
RAPOR HAZIRLAYACAK
Milletvekili Ramazan Can HDP başta olmak üzere PKK’ya yardım eden herkesin askeri operasyondan rahatsız olduğunu ve şimdi bombardıman bitmesi için çözüm sürecinin devam etmesi gerektiğini söylediklerini dile getirdi. Can ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan kim olursa olsun misliyle cevabını alacağını söyledi. Can yapılan görüşmeleri tek tek not aldı ve Kırıkkale halkının kararlı duruşundan memnun olduğunu belirterek bu kararı rapor haline getirip meclise sunacağını belirtti.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu