Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Canlı Bomba Korkusu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale sevgi yolu üzeri SKG binasının önünde öğle saatlerinde 35  yaşlarında bir şahıs   büzüşmüş  yüzü gözükmeyecek şekilde 4- 5 saat aynı halde oturarak yol üzerinden gelip geçenlerin dikkatini çekti.
Şahıs, uzun süre kıpırdamadan oturarak büzüşmüş bir şekilde hareketsiz durması acaba canlı bombamı? Kuşkusunu yarattı. Vatandaşların tedirgin olarak polis ve 112 yi araması üzerine olay yerine gelen 112  acil servis şahsa müdahale etmek istedi, şahıs uzun süre yüzünü gizledi. Şahsın pejmürde, kılık kıyafetinin eskiliği ve kirli sakallı oluşu tedirginlik oluşmasına neden oldu. 112 ekibi şahsın ismini ve bir rahatsızlığının olup olmadığını sormasına karşılık. Hiçbir rahatsızlığının olmadığını ambulansa da binmeyeceğini belirtti. İsmini sorulmasına karşılıkta isim vermemesi ekibin işini zorlaştırırken acil servis görevlilerinin çalışmasına engel oldu. 112 acil servis görevlileri kendisinin iyi olduğunu tedavi istemediğine ait bir yazı istemelerine karşılıkta bunda yanaşmayarak ekibe uzun süre ter döktürdü.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x