GündemKırıkkaleManşet

Carmine otel ilkleri gerçekleştiriyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CARMİNE OTEL SAHİBİ ALGÜL, GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Carmine Otel Sahibi Gökhan Algül, ilimizde kaliteli her türlü ihtiyaca cevap verebilen bir otel yaptıklarını dile getirerek, ilimizde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Carmine Otel Sahibi Gökhan Algül ve Otel Genel Müdürü Ayşe Şahin yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Otel hakkında bilgi veren Algül, “Dershanemizi kapatarak ilimize daha iyi hizmeti Kırıkkale halkına verebiliriz düşüncesiyle Kırıkkale’de kaliteli her türlü ihtiyaca cevap verebilecek, yıldızlı geniş kapsamlı bir otel ihtiyacı olduğunun tespit ettik” ifadelerini kullandı. Yapılan tespitler sonrasında otel yapmaya karar verdiklerini söyleyen Algül, “Yaparken de para kazanmak için değil Kırıkkale’ye en güzel ihtiyacı nasıl verebiliriz düşüncesiyle hareket ettik” dedi.

 

BASINLA DA İÇ İÇE ÇALIŞMIŞ OLACAĞIZ

85 odası olan bir otel yaptık. İlimizde Kral Dairesi olan otelimiz hiç yoktu. İki tane toplantı salonu ve düğün organizasyonu yapılabilecek geniş bir salonla beraber 7 Aralık tarihinden itibaren açılışımızı yaptık. Kırıkkale’de bir ilki yaptıklarını dile getiren Algül, “Otelimizi bir bayan müdürle işletiyoruz. Kendisi beklentilerimizin çok üzerinde performans göstererek kısa zamanda Kırıkkale’nin tanımasına yardımcı oldu. Çokta güzel başarılar elde etti ve bu başarıları devam ettireceğine de iniyoruz. Bundan sonraki dönemde de yaptığımız faaliyetlerin duyulması açısından basınla da iç içe çalışmış olacağız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x