Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Çaykara, resmi başvurusunu yaptı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Kırıkkale Belediye Başkanlığına talip oldu. Çaykara, Parti İl Binasına gelerek resmi müracaatını yaptı.

 

KURUCU KADRODA YER ALDI

Kırıkkale siyasetinin sevilen isimlerinden, uzun yıllar Ak Parti teşkilatının kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerinde görev yapan, Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve en son İl Genel Meclis Başkanlığı görevinde bulunan deneyimli siyasetçi Murat Çaykara hedefini Kırıkkale Belediye Başkanlığı olarak belirledi. AK Parti’nin kuruluş kadrosunda yer alan ve kurucu merkez ilçe başkanlığı yapan Çaykara, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. Yakın çevresi ile yaptığı istişareler neticesinde adaylık kararı alan Çaykara, genel merkez düzeyinde görüşmelerde bulundu. Çaykara resmi sürecin başlaması ile birlikte Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
BAYRAM
BAYRAM
23 Kasım 2018 11:55

AKPARTİ YAHŞİHAN ADAY ADAYLARI ARASINDA YAHŞİHAN DOĞUMLU ADAYLAR TANITIM LİSTESİNDE YOK NEDEN.

Mehmet Emre
Mehmet Emre
18 Kasım 2018 20:41

Murat Abi; Allah Hayırlı Ugurlu etsin. Buyukyaglili olarak her daim yanindayiz. Dogru insansın haberinden belli Şaşalı bi haberde yapmamislar. Yaninda siritip gezen poz veren yalakalarinda yok. Basarilar selamlar

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x