Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Çelebi

Çelebi’de Doğalgaz İşlemleri Başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesi doğalgaza kavuşuyor. Çelebi Belediyesi ilçe sakinlerine abone işlemlerinin başladığını duyurdu.

HABER: TAHİR ERDEM

Çelebi Belediye Bakanı Yaşar Erdem ilçede bulunan tüm vatandaşlara bir SMS göndererek doğalgaz abone işlemlerinin 19 Temmuz 2023 Çarşamba gününden itibaren başlayacağını duyurdu.

Başkan Erdem mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Çelebi’mizde doğalgaz aboneliği için müracaatlar başlıyor. Siz yorulmayın diye vatandaşlarımızın abonelik işlemlerini daha kolay yapmaları için belediyemiz hizmet binasında Kırgaz A.Ş. doğalgaz abonelik hizmeti verecektir. Doğalgaz aboneliği için müracaatlar 19 Temmuz Çarşamba günü yapılacaktır. Vatandaşlarımızın gaz kullanım sözleşmesi için gereken belgeler; Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, İkametgah Belgesi, Tapu Fotokopisi, Kiracıların Kira Sözleşmesi Fotokopisi, Yapı Ruhsatı (Olanlar), Elektrik veya Su Faturası, Ticari kuruluşlar için yukarıdaki belgelere ek olarak Vergi Levhası,  Yetki Belgesi,  İmza Sirküleri,  (Varsa) Şirket Kaşesi” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu