Eğitim

Yahşihan Yeni Nesil Kop Öğrenme Merkezi Oluşturuluyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde KOP’un desteğiyle Yahşihan yeni nesil kop öğrenme merkezi oluşturuluyor. Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir “En değerli sermayemiz, geleceğimiz olan öğrencilerimizdir. Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak KOP İdaresi ile örnek bir projeyi daha hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

HABER: YELİZ ERDEM

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir Bir taraftan proje, diğer taraftan yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek,

“Yenilikçi ve model üretim metotlarına uygun eğitim alt yapısının oluşturulması ve eğitimde hizmet kalitesinin artırılması amaçladığımız proje ile yapılacak yeni atölyelerde çocuk ve gençlerimizin sosyal gelişimleri desteklenecek, Yahşihan gençliğinin nitelikli eğitim alması için hizmet verecektir.

Bünyesinde, Astronomi – Havacılık ve Uzay Atölyesi, Sanat Tasarım Atölyesi Teknoloji dijital Mühendislik Atölyesi, Dil Atölyesi Geri Dönüşüm ve Verimlilik Atölyesi, Ekoloji ve Doğa Atölyesi Bilim Deney Atölyesi Mesleki Eğitim Atölyesi Etüt Salonu, Çocuk ve Genç Kütüphanesi, bulunacak olan ‘ Yahşihan Yeni Nesil KOP Öğrenme Merkezi’nde Kırıkkale gençliğinin zihinsel, bedensel, bilişsel ve sosyal yönden gelişimini sağlayan bir uygulama alanının oluşturulması planlanmaktadır” ifadesini kullandı.

Projenin yazılması aşamasında desteklerini esirgemeyen Yahşihan Kaymakamımız Ender Faruk Uzunoğlu, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hayati Telefoncu başta olmak üzere devlet büyüklerimize, Projemize sahip çıkarak yapılacak olan Atölyelere +1 atölye ile destek veren Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz’a, Projenin yazılması ve yürütülmesi sürecini yöneten emeklerini esirgemeyen Okul Müdürlerimiz Ahmet Sinan Doğanlı ve Yasin Poyrazer ‘e Özel Büro Öğretmenlerimiz Talat Yurtsever, Yasin Yeşilyurt ve Fatma Yaylı Demir’e teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu