Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ÇelebiGündemKırıkkaleManşet

Çelebi’de iftar coşkusu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çelebi Belediyesi tarafından her sene düzenlenen iftar geleneği bu senede devam etti. Amaçlarının birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, “Kardeşlik ve sevginin pekiştiği bu ayda hep birlikte olalım istedik” dedi.

 

HERKESLE YAKINDAN İLGİLENDİ

İftar öncesi mahalle sakinleri ile teker teker ilgilenen Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol,  çocuklara da özel ilgi gösterdi. Etrafını saran çocuklarla uzun süre sohbet eden Başkan Uluyol,  iftar sonrası mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, vatandaşlar ile birlikte oruç açmaktan, sohbet etmekten ve Ramazan atmosferini gelecek kuşaklara aktarmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

MANEVİ ATMOSFER YAŞANIYOR

Uluyol, Bu gün siz değerli vatandaşlarımız ile birlikte mübarek Ramazan ayında orucumu açmaktan, sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Belediye olarak başlattığımız ve artık geleneksel hale getirdiğimiz iftarlarımız vesile ile hem eski Ramazanları birlikte yaşıyor hem de çocuklarımıza bu güzel geleneklerimizi aktarma fırsatı buluyoruz. Bu vesile ile sizlere iftar programımıza teşrif ettiğini için yeniden teşekkürlerimi sunuyor, Cenabı Hak’tan tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin kabulünü niyaz ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu