Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ÇelebiSağlık

ÇELEBİ’NİN İLK ECZANESİ AÇILACAK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Nüfusu dolayısıyla Türkiye’nin en küçük ilçesi konumunda olan Çelebi’de bulunan vatandaşların hastalandıkları zaman tedavileri için gerekli ilaca daha kolay ulaşmalarını sağlamak için harekete geçen Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Sağlık Bakanlığı ve Eczacılar odası ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini yakın zamanda ilçede eczanenin faaliyete geçeceğini açıkladı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

ÇOK YAKINDA İLÇEMİZDE

Yapılan görüşmelerle ilgili açıklamalarda bulunan Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir “İlçemize bir hizmet daha kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bizim kaygımız hiçbir zaman gelecek seçimler değil, gelecek nesillerimize nasıl bir miras bırakacağımızın endişesi olmuştur. Sağlık Bakanlığı ve Eczacılar Odası ile yapılan görüşmeler neticesinde  İlçemize Eczane açılımı için ruhsat hakkı kazandırılmış ve bunun üzerine bugün Ecz. Zeynep Zeytin ve Ecz. Muhammed Çelikkol İlçemize ve Belediyemize ziyaret gerçekleştirerek, çok yakın zamanda İlçemizde faaliyete girecek Eczanemiz için istişarelerde bulunduk. İlçemiz için, hemşehrilerimiz için hayırlı uğurlu olması temennisi ile tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyorum” ifade etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu