Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Gündem Kırıkkale

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

5 dönem Kırıkkale Milletvekilliği görevinde bulunduktan sonra Adalet Bakan Yardımcılığı görevine atanan Ramazan Can’a geçtiğimiz gün AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

HABER: TAHİR ERDEM

Yeni kabinede Bakan Yardımcılığı görevine atanan Ramazan Can görevine başladı. Can bakanlıktaki makamında Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ağırladı. Kaplan ve Saygılı, Bakan Yardımcısı Can’a yeni görevinde başarılar diledi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Adalet Bakan Yardımcısı olarak göreve başlayan hemşehrimiz Ramazan Can beyi makamında, Milletvekilimiz Mustafa Kaplan ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Misafirperverliği için sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Gündemimiz, Kırıkkale’mizdi” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu