Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Çerikli’de su verilmeye başlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Önceki gün şiddetli yağışların ardından su şebekesinin zarar görmesi dolayısıyla Çerikli kasabasında bir süre su verilememişti. Çerikli Belediyesi, İl Özel İdaresi ve Delice Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışması sonrası kasabaya su verilmeye yeniden başlandı.

ARIZA GİDERİLDİ
Delice ilçesine bağlı Çerikli Beldesinde önceki gün akşam saatlerinde yağan şiddetli yağış sonucu beldeye su sağlayan şebeke zarar gördüğünden beldeye su verilememişti. Konuyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kırıkkale Valiliği “Meydana gelen arızanın giderilmesi için Çerikli Belediyesi, İl Özel İdaresi ve Delice Belediyesi ekipleri ortak çalışma yürüterek içme suyu şebekesindeki arızaları saat 19.00 itibariyle gidermiş ve şebekeye su verilmeye başlanılmıştır. Depoların dolmasıyla birlikte saat 23.00 itibariyle düşük kodlardaki meskenlere, saat 06.00 itibariyle de beldenin tamamına su ulaştırılacaktır. Ayrıca yağmur sularının tahliyesi ve şebekedeki tıkanıklıkların giderilmesi   çalışmaları da gece boyunca devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
kız kulesi
kız kulesi
20 Haziran 2019 09:00

keskin…

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x