Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Cezaevini bekliyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay Baro Başkanı Ayhan Yılmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar’ı ziyaret etti. Kaçar ziyarete Keskin’e yapılan cezaevi hakkında açıklama yaptı. Kaçar “Keskin cezaevi tamamlandığında açık ceza hükümlüleri Kalecik ve Kırşehir’e gitmeyecek” dedi
“SIKINTILARI HEP BİRLİKTE ÇÖZELİM”
İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay ziyaretler kapsamında ilk olarak Baro Başkanı Ayhan Yılmaz’ı ziyaret etti ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, “İl genel meclisi bize her konuda yardımcı oluyor. Avukatlar olarak teşekkür ediyoruz,  Kırıkkale’nin beli başlı sıkıntıları var bu sıkıntıları hep birlikte çözelim istiyoruz. Baro olarak vatandaşlara 4 bin avukat veriyoruz bu çalışmalar meşakkatli şuan adliye binamız küçük çalışmalarımız sıkıntı oluyor. Yapılacak çalışmalar ile daha rahat çalışma yapacağız” şeklinde konuştu.
EĞİTİMLER DÜZENLENECEK
Verilen eğitimlerin artacağını belirten Yılmaz, “Biz kadın ve çocuk eğitimlerini daha çok yapacağız Kırıkkale’de ki tüm herkesi aylık haftalık ders programı yapacağız ve eğitim vereceğiz. Toplumun dinamiği de bunu gerektiriyor haklarını bilen ruh ve beden sağlığı insanlar yetiştirmek istiyoruz. Bu konuda dersler vereceğiz bu eğitimleri sürekli hale getireceğiz. Bizim amacımız topluma faydalı olmak.  İl genel meclisi yapılan çalışmalarımızı destekliyor” diye konuştu.
YENİ BİNA AÇIKLAMASI
Baro ziyaretinin ardından Baro Başkanı Ayhan Yılmaz ve İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar’ı ziyaret ettiler. Ziyaret ten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaçar Yalova ve Ereğli adliye saraylarının yapımında bulunduğunu ifade etti. Kaçar, “Yapılan adliye sarayı AB standartlarına göre yapıldı yeni sisteme göre birinci kata duruşma salonları oluyor bu vatandaş için önemli. Vatandaş işi nerdeyse oraya gidiyor kat kat gezmek yerine birinci katta her işini bitiriyor. Ön büro sistemi ile işler daha hızlı yürüyor bu Türkiye’de 40 yerde uygulanıyor”
ÇOK BÜYÜK BİR CEZAEVİ OLACAK
Adliye sarayının temelinin atılmasının ardından kısa sürede tamamlanması için çalışacaklarını belirten Kaçar, “14 bin metre kare alanda yapılacak.  Bu çalışmalar ile vatandaş daha rahat olacak Keskin ceza evi açık ve kapalı olarak devam ediyor.  Ortalama bin kişinin üzerinde mahkûm kalacak. Çalışmaları Takip ediyoruz bir yıl daha çalışmalar sürmesini tahmin ediyoruz.  Çok büyük bir ceza evi olacak, biz açık da kalacak hükümlüleri Kalecik ve Kırşehir’e yoluyoruz burada 500’ün üzerinde çalışan olacak personel lojmanı da yapılacak” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Takla tukla
Takla tukla
13 Kasım 2014 00:14

ula keskin şu ekmeli bile siyasete soktunuz ya ne deyim adam sigorta üç kağıdından yargılanıyor gerçi partisi sever öyle işleri ama

Başa dön tuşu