Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

CHP, HDP el ele vermiş, ülkemizin istikrarını baltalıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı güncel değerlendirmede “CHP ve onun ruh ikizi HDP el ele vermiş, sütre gerisinden ülkemiz istikrarını baltalıyorlar’ diyerek eleştirilerde bulundu.

ULUSLARARASI ALANDA TÜRKİYE ÜSTÜNE OYUNLAR KURULURKEN CHP, HDP NEDEN SUSKUN

“Türkiye’nin sınırlarında ve çevresinde Batılı ülkelerin ülkemize karşı jeostratejik ve jeopolitik planlarının her geçen gün daha da su yüzüne çıktığı şu günlerde; CHP, belediyelerine hangi HDP’lileri atayacağını görüşmektedir’ tespitinde bulunan MHP’li Öztürk, “Milletimizin ihtiyaç ve beklentilerini duymaktan uzak CHP yöneticileri, tarihi Atatürk’ün partisini başka partilerin düşkünlerine ve HDP’nin sözcülüğüne muhtaç hale düşürmüştür. Adına ve amblemine bağlı, vatansever tabanına rağmen, CHP’yi idare edenler cezaevindeki HDP’lilerin yokluğunu aratmayan çıkışlarıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktadır” diye konuştu.

ALTI OK’UN İÇİNİ BOŞALTANLARDAN BU ÜLKEYE FAYDA GELMEZ

Kendilerine miras bırakılan CHP ile şimdiki CHP’nin hiçbir benzerliği kalmadığını açıklayan Öztürk; “CHP’nin parti amblemlerinde bulunan ve bir nevi ata yadigarı olan altı ok’un içini dâhi boşaltmaktan çekinmediklerini görüyoruz. Altı oktaki milliyetçilik ilkesinin dâhi içinin boşatılmasını Kırıkkale’deki CHP’lilerin dikkatine özellikle sunmak isteriz. Bu bakımdan kendi siyasal tarihi misyonlarına zarar verenleri, kendi partilileri de affetmeyecektir. Türkiye’nin ihtiyacı olan milli birlik ve beraberlikte yer almayan; CHP ve onun sütre gerisindeki paydaşı HDP-Kandil’i bu millet görmekte, değerlendirmesini yapmaktadır. Önümüzdeki günlerde dikkatlice bakınız CHP’li belediyelere hangi HDP’liler atanacaktır” ifadesini kullandı.

GÜN BİRLİK BERABERLİK ZAMANI, KIRIKKALE CUMHUR İTTİFAKI’NDA YERİNİ ALMIŞTIR

Gerek Doğu Akdeniz, gerekse Suriye ve Kuzey Irak’taki gelişmeleri hatırlatan MHP’li Öztürk; “İçinden geçmekte olduğumuz kritik günlerde son derece uyanık olmalıyız. MHP bu bilinç ve hassasiyetle siyasetini yürütmektedir. MHP milletinin yanında adeta vatanına göğsünü siper etmiştir. Cumhur İttifakı’na olan güçlü desteğimizden; başta tüm terör unsurları ve Güçlü Türkiye’den rahatsızlık duyan Batılı ülkeler rahatsızlık duymaktadır.” diyerek, Türkiye’nin huzur ve güvenin Cumhur İttifakı’nın da önceliği olduğunu savundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x