Yaşam

Belediye’den yaşlılara yardım eli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatıyla kentte ikamet eden yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için  Bayram öncesi  ev temizlikleri belediye ekipleri tarafından yapılıyor.

 

EVLATLARIM GİBİ HİZMET EDİLİYOR BİZE

Belediye yatalak, engelli, hasta ve kimsesiz ihtiyaç sahiplerine yönelik Evde Bakım Hizmeti vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatıyla Sosyal Konsey ekipleri tarafından Bayram öncesi kentte ikamet eden yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evleri temizlendi. Engelli, hasta ve kimsesiz ihtiyaç sahiplerine Belediye ekipleri ziyaret ederek evlerinin temizliği  yapılıyor.  Yapılan hizmet ile vatandaşların yüzleri gülüyor.  79 yaşındaki Menduha Demirel, memnuniyetini dile getirerek, “Evlatlarım gibi hizmet ediliyor bize” diye konuştu.

 

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Kaletepe Mahallesinde yaşayan 80 yaşındaki Hatun Çağlar, Belediye ekiplerine teşekkür ederek  “Bu evde yalnız yaşıyorum. Bana sahip çıktıkları için belediyeye teşekkür ediyorum. Ekipler sağ olsun hasta, yaşlı, bakıma muhtaç   insanlara sahip çıktılar. Bu ve bu benzer hizmetler yaptıklarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

DESTEK VERİYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “yaşlı ve bakıma muhtaç ailelere bayram öncesi belediyemiz ekipleri evlerini temizledi. Belediye olarak kentimizde yaşayan yaşlı, bakıma muhtaç ailelerimize destek veriyoruz. öz veriyle çalışma yapan ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x