2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

CHP Kırıkkale Bütün Ekibiyle Sahada

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerde Kırıkkale’de tarihi oy alarak rekor kıran Kırıkkale CHP teşkilatı ikinci tur için bütün ekibiyle saha çalışmalarına devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerde Kırıkkale’de tarihi oy alarak rekor kıran Kırıkkale CHP teşkilatı ikinci tur için bütün ekibiyle saha çalışmalarına devam ediyor.

ARA VERMEDİLER

Milletvekili Ahmet Önal, milletvekili adayı Ömer Eldemir ve milletvekili adayı Ümit Duman 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıkları sandık çalışmalarına odaklanırken, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıdaroğlu, ikinci tur çalışmalarına başladı.

ÖNAL KESKİN’E GİTTİ

Üst üste milletvekili seçilerek CHP’nin Kırıkkale tarihinde bir ilki başaran milletvekili Ahmet Önal önceki gün Kırıkkale’de esnaf ziyareti yaparken, dün Keskin’e gitti. Önceki gün İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ile birlikte millet ittifakı partilerini ziyaret etmişlerdi. İkinci sıra milletvekili adayı Ömer Eldemir ise CHP seçim bürosunda çalışmalar yürütüyor. Milletvekili Ahmet Önal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Keskin ilçemizde vatandaşlarımız ve esnaflarımızı ziyaret ettik. 2.tur seçimleri için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapana kadar mücadelemiz devam edecek.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x