2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayları Esnaf ve Dernek Ziyaretlerine Devam Ediyor

CHP Kırıkkale Milletvekili adayları Ahmet Önal, Ömer Elidemir ve Ümit Duman seçim çalışmaları kapsamında Alevi Bektaşi Kültür Derneği'ni ardından Kırıkkale şehir merkezinde Galericiler Sitesi ve Toptancılar Halinde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale Milletvekili adayları Ahmet Önal, Ömer Elidemir ve Ümit Duman seçim çalışmaları kapsamında Alevi Bektaşi Kültür Derneği’ni ardından Kırıkkale şehir merkezinde Galericiler Sitesi ve Toptancılar Halinde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine 13 gün kaldı. Bu kapsamda CHP Kırıkkale Milletvekili adayları Ahmet Önal, Ömer Elidemir ve Ümit Duman ve parti üyeleri kent merkezindeki Galericiler Sitesi ve Toptancılar Halinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP Kırıkkale Milletvekili adayları Ahmet Önal, Ömer Elidemir ve Ümit Duman, 15 Mayıs tarihinde Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçileceğini ve sorunların çözüleceğini belirttiler. CHP Kırıkkale Milletvekili adayları Ahmet Önal, Ömer Elidemir ve Ümit Duman aynı zamanda milletvekilliği seçimlerinde CHP’ye destek istediler.

Gün içerisinde Alevi Bektaşi Kültür Derneği’ni ziyaret eden CHP Kırıkkale Milletvekili adayları Ahmet Önal, Ömer Elidemir ve Ümit Duman, Kırıkkaleli hemşehrilerinden 14 Mayıs seçimleri için güçlü destek beklediklerini ifade ettiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x