Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

CHP’de başvurular başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, 1 Kasım’da yapılacak erken seçim için Milletvekilliği aday adaylığı başvurularının başladığını ve 7 Eylül’de ise sona ereceğini açıkladı.
 
SON GÜN 7 EYLÜL
Koalisyon hükümetinin oluşmamasının ardından 1 Kasım’da yapılacağı açıklanan erken seçim için siyasi partiler harekete geçti. Konu ile ilgili olarak basın açıklaması yapan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçim için aday adaylığı başvurularının 31 Ağustos 2015 (dün) başladığını ve 7 Eylül 2015 tarihinde mesai saatinin bitimi ile sona ereceğini açıkladı.
 
3-0 YAPACAĞIZ
7 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinin Kırıkkale’de milletvekili çıkaracağı hissinin yaşandığını belirten Kızık, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kırıkkale’de üç milletvekiline de talip olduğunu, 3-0 yapacaklarına inandıklarını belirtti. İlçe seçimlerinin sona erdiğini de açıklayan Kızık, 5 Eylül’de il kongresinin yapılacağını ifade etti.
 
HESABI SORULACAK
Son aylarda meydana gelen terör olayları ile ilgili de açıklamalar yapan Kızık, son iki ayda Kırıkkale’de 4 şehit olduğunu ve bunun hesabının 1 Kasım’daki seçimler ile sorulacağını söyleyen Kızık, Silopi’de şehit olan Yılmaz Dikmen’in ailesine baş sağlığı dileklerini iletti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu