Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

CHP’de Merkez İlçe Uysal’a emanet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir süre önce istifayla boşalan CHP Kırıkkale Merkez İlçeye atama yapıldı. CHP Merkez İlçe Başkanlığı görevine Mehmet Uysal getirilirken, Uysal’ın yönetimi de belli oldu.
 
YENİ YÖNETİM TANITILDI
CHP Kırıkkale İl binasında merkez ilçe yönetimi basın ve kamuoyuna tanıtıldı.  Merkez İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Uysal “Seçimlere az bir zaman kaldı. O yüzden biz Kırıkkale CHP merkez ilçe olarak zor bir göreve talip olduk. Biz bu zor görevi ekibimle birlikte başaracağız. Yönetimde 5 bayan var. Bayanların siyasette yeri olacak. Çünkü kadınlarımızla ev-ev, esnaf-esnaf, eş dost akraba  gezerek partimize oy isteyeceğiz. Artık 13 yıldan bu yana iktidarda olan AKP’den kurtulma zamanı. Bu yüzden çok çalışmalıyız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Kırıkkale de daha çok çalışarak, Kırıkkale den en az bir milletvekili çıkarcak güçte bir partiyiz. Nasıl bir dönem Kırıkkale’den CHP milletvekili çıkarmışsa aynı şekilde yine olacak bizim rakibimiz AKP’dir” dedi.
 
CHP MERKEZ İLÇE YENİ YÖNETİMİ
Merkez İlçe Başkanı  Mehmet Uysal, Şakir Karabekir, Fuat Öztürk, İbrahim Yılmaz, Oğuzhan Köprülü,  Nezafettin Yavuz, Özgür Kasapoğlu, Asuan Yeter Hatipoğlu, Muhsin Yaşar  Mahmut Mavili, Dilek Menekşe Kaplan, Mehmet Dal, Fatma Demircan, Ferhat Yıldız, Aziz  Arslan, Zeliha Paran, Nazlı Taşçı’nın yer aldığı belirtildi. CHP Merkez ilçe de göreve dağılımının önümüzdeki günlerde yapılacağını kaydedildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu