Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıManşetSiyaset

Uyar, “Uyum içerisinde çalışıyoruz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti İl Başkanlığı’nca Bahşılı İlçe İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçede büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.
 
“HALKLA İÇ İÇE ÇALIŞIYORUZ”
Toplantıya il başkan yardımcıları ve yönetimi, Belediye Başkanı İbrahim Uyar, İlçe Başkanı Sadullah Duyar, belediye meclis üyeleri  katıldı. Belediye Başkanı İbrahim Uyar 9 aylık yönetimde ilçe teşkilatı ve kurumlarla olan uyumlu çalışmalardan bahsetti. Başkan Uyar, “Şuana kadar olan yönetimimizde halk ile iç içe olmayı hedefledik. Çalışmalarımıza ve halkla kucaklaşmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz zaman dan beri halkımızla iç içe olduğumuz gibi, hasta ziyaretleri, tespit ettiğimiz 120 engelli vatandaşımızın her sorunu ile ilgileniyoruz” ifadesini kullandı.
 
KÜLTÜREL FAALİYETLER
Başkan Uyar “Yeni doğan çocuklara ziyaretler, hanımlarımız bizim seçimlerdeki en iyi lokomotifimiz olmuştu onlarla buluşmaya ve çalışmalara devam ediyoruz. Başbakanımızın Çanakkale zaferinin 100.yıl kutlama projeleri kapsamında kadınlarımıza sinema günleri düzenleyerek Çanakkale kutlama projesini başlatmış olduk. İnşallah bunu Çanakkale gezisi ile destekleyeceğiz” diye konuştu.
 
BAŞKAN YARDIMCILARI TAM KADRO KATILDI
Daha sonra Bahşılı Teşkilat Koordinatörü Mevlüt Özçelik halk ile belediye çalışmaları ve ilçe teşkilatının faaliyetleri konusunda bilgiler verdi. Bahşılı daki toplantıya Kırıkkale AK Parti İl Başkan Yardımcıları Anıl Köksal Böke, Cesur Cebeci, Adem Tonga, Turan Duruyürek, Mustafa Kaplan, Koordinatör Mevlüt Özçelik ile il yönetiminden Savaş Geyik, Engin Pehlivanlı, Mustafa Özkan ve Hüseyin Ceylan katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu