Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

CİHAT MENCET ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu’nda mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un olağan genel kurulu 3 Temmuz Pazartesi gününe ertelendi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin tamamlanmasının ardından 26 Haziran için olağan genel kurulu kararı alınmıştı. Bugün yapılması planlanan genel kurulda çoğunluk sağlanmadığı için 3 Temmuz Pazartesi gününe ertelendi.

Olağan genel kurulu öncesi mevcut Başkan Veli Uça yeniden aday olmayacağını açıkladı. Bunun üzerine gazetemiz imtiyaz sahibi Cihat Mencet, Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Geçmişde Keskinspor Kulüp Başkanlığı görevinde bulunan Cihat Mencet son 3 dönemdir de Kırıkkale Büyük Anadoluspor yönetiminde yer almıştı. Şimdi ise Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanvekilliği görevinde bulunan Mencet, Kırıkkalelilerin desteği ile Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u hak ettiği yere getireceğinin sözünü verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden adaylığını duyuran Başkan adayı Cihat Mencet, “Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un yapılacak olan kongresinde aday olduğumu açıklamak istiyorum. Kırıkkale Valimiz Sayın Bülent Tekbıyıkoğluna ve Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı’ya her zaman maddi manevi desteklerini esirgemeyen 3 sezondur kulübü başarılı şekilde yöneten Veli Uça Başkanıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma, teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu