Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Çocuklar iftar sonrası bu parkta buluşuyor

11 ayın sultanı Ramazan ayı nedeniyle Kırıkkale Belediyesince Büyük Şehri Parkı Etkinlik Çadırına kurulan devasa oyun çadırı çocukların iftar sonrası eğlence noktası oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

11 ayın sultanı Ramazan ayı nedeniyle Kırıkkale Belediyesince Büyük Şehri Parkı Etkinlik Çadırına kurulan devasa oyun çadırı çocukların iftar sonrası eğlence noktası oldu.

ÇOCUKLARIN BULUŞMA NOKTASI HALİNE GELDİ

Kırıkkale Belediyesi Ramazan Ayı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı ve Nokta Camii önüne iftara yetişemeyen vatandaşlar için bir taraftan iftar sofrası kurarken diğer taraftan da çocuklar için devasa oyun çadırı kurdu. Ramazan ayı öncesi açılan ve Ramazan ayı boyunca da açık kalacak olan oyun çadırı özellikle iftar saati sonrası çocukların buluşma noktası haline geldi. Çocuklar için kurulan çadırda farklı oyun alanları bulunmakta.

GEÇ SAATLERE KADAR AÇIK

Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ile birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam eden Kırıkkale Belediyesi bir yandan da çocuklara Ramazan ayının ruhunu yaşatmak adına kurduğu oyun çadırında çocukların doyasıya eğlenceli zaman geçirmesini sağlıyor.

Oyun Çadırını ziyaret ederek çocukların neşesine ortak olan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Çocuklarımız için kurduğumuz çadırımız her yaştan yavrumuzun dikkatini çekiyor, burada eğleniyorlar. Duyduk ki şehrimizde tekne orucu tutan çocuklarımızda çok fazla imiş, onları da kırmamak için oyun etkinlik çadırımızı iftar sonrası da gece geç saatlere kadar açık tutuyoruz” ifadesini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x