Manşet

Çocuklar Yıllar Sonra 23 Nisan Kutladı

yıllar sonra bu kadar kapsamlı bir şekilde Kırıkkale Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk şenliğine Kırıkkaleliler büyük ilgi gösterdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama etkinlikleri düzenlendi. Kutlamalar, çok sayıda vatandaşın katılımıyla bando takımı eşliğinde kortej yürüyüşüyle başladı. Belediye önünden başlayan yürüyüş, büyük şehir parkında son buldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından katılımcılara seslenen Belediye Başkanı Ahmet Önal, milli bayramların daha coşkulu ve daha heyecanlı olacağını söyledi.

C4Bdc742 E9F1 4653 B17D 287868856A1B

Değişim dediklerini hatırlatan Belediye Başkanı Önal, “Yeni bir hikaye dedik. Yeni bir umuda yelken açmak için yola çıkıyoruz dedik. Görüyorum ki yola çıkmışız. Görüyorum ki he Heyecanımız her gün biraz daha büyüyor. Görüyorum ki hep beraberiz. Görüyorum ki bugün de beraberiz. Ahmet Önal hepinizin kardeşi, hepinizin evladı. Siz beni yalnız bırakmadınız. Hep yanımızda oldunuz. Ben de size söz veriyorum. Dün yanınızdaydım. Bugün de beraberiz. Söz veriyorum yarın da beraber yürümeye devam edeceğiz. Söz veriyorum milli bayramlarımız. Daha coşkulu, daha heyecanlı olacak. Milli bayramlarımızı tarihimize yakışır şekilde hep birlikte beraber kucaklayacağız. Çünkü hepimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e çok şey borçluyuz” ifadelerini kullandı.

Bir bir veya daha fazla kişi, klarnet ve kalabalık görseli olabilir

Başkan Önal konuşmasının devamında ise; “İyi ki beraberiz. İyi ki sizinle beraberiz. Bundan sonra da iyi bayramlarımızı daha coşkulu yaşamaya devam edeceğiz. Bayramımızda büyük bir coşkuyla, heyecanla beraberiz. Şimdiden sözünü veriyorum. Şimdiden daha coşkulu, daha heyecanlı etkinliğin bol olduğu, tarihimize, kültürümüze yakışan, milli bayramlarımızı hep birlikte kutlamaya devam edeceğiz. Bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Bize bu güzel ülkeyi, bu güzel vatanı emanet eden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, onun silah arkadaşlarına, bir kez daha teşekkür ediyorum Hepinize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. İyi eğlenceler. 23 Nisan kutlu olsun” dedi. Belediye Başkanı Önal’ın konuşmasının ardandan çocuklar şenlik alanında kurulan etkinliklerde eğlendi.

Saat 14.00’de başlayan ve 18.00’e kadar sürecek olan Çocuk Şenliği programında, İnteraktif Animasyon Show, Pandomim Show, Çocuk Dansları, Yarışma, Kukla Show, Maskot dans Show, Yarışmalar, Anne-çocuk yarışmaları, Fire Man Ateş Show, karnaval oyunları, masal kahramanları yer aldı. Programa katılan çocuklara ayrıca pamuk şeker, patlamış mısır ikramı ile sürpriz hediyeler verildi.
Bir 13 kişi, çocuk, kalabalık ve şunu diyen bir yazı '23 NiSAN ULUSAI EGEMONLH EGEM' görseli olabilir
Bir kalabalık görseli olabilir
Bir bir veya daha fazla kişi ve kalabalık görseli olabilir

Bir 2 kişi, trambolin ve kalabalık görseli olabilir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x